مهدي اوکاتي افزود: تاکنون جلسات متعددي در استان سيستان و بلوچستان براي نهايي شدن تدوين استاندارد رشته سوزندوزي برگزار شده بود که خوشبختانه در کنار استاندارد سازي سوزندوزي سه رشته ديگر نيز توسط اعضاي کميته ملي استاندارد پذيرفته شد.
وي با اشاره به اينکه اين معاونت براي رسيدن به استاندارد اين رشتهها به ويژه سوزندوزي بسيار تلاش کرده، ادامه داد: معيارهايي از جمله مواد اوليه، ابزار کار، نوع محصول از نظر ابعاد در تدوين استاندارد مورد توجه قرار گرفته است.
معاون صنايع دستي استان سيستان و بلوچستان تصريح کرد: از اين پس هنرمندان اين استان موظف به در نظر گرفتن شرايط ياد شده براي توليد محصولات خود هستند.
به گفته معاون صنايعدستي استان سيستان و بلوچستان ويژگيهاي سوزندوزي، نوع پارچه، نوع نخ، طرحهاي اصيل و شيوه دوخت برخي از مواردي است که در استاندارد سازي سوزندوزي بلوچ اهميت دارد.
اوکاتي يادآور شد: با تدوين استاندارد رشتههاي ياد شده تمامي محصولات صادر شده نيازمند دارا بودن ويژگيهاي استاندارد تعيين شده هستند.
وي يادآور شد: تدوين استاندارد رشتههاي يادشده با همکاري ادارههاي کل آموزش فني و حرفهاي و بازرگاني و نيز ظرفيتهاي علمي دانشگاهها محقق شده است.
112/
انتهای پیام/